Moderní restaurace s jednou michelinskou hvězdou je vedená mladým šéfkuchařem Tomem Meyerem, který má kromě exkluzivního gourmetu jednu jasnou záslužnou misi – filozofii zero waste a zero plastic. Oběd si dáte za 58 eur.
Francouzský šéfkuchař Jason Gouzy se rozhodl transformovat módní design ve stylový gourmet s romantickým šarmem. Tamější kuchyně se nebojí kombinovat ingredience ve stylu surf and turf a přijdete-li na oběd, zaplatíte jen 45 eur.
O pařížskou restauraci Accents Table Bourse se stará japonský cukrář, který kombinuje klasické recepty s odvážnějšími kulinářskými kreacemi, kterým dodává šmrnc nenahraditelné uzené a grilované aroma. Oběd zde vyjde na 52 eur.
Chic restaurace Auguste si pohrává s ústřicemi a dalšími vybranými surovinami jinak – dáte si zde proto třeba mořské želé nebo pěnu z ředkviček, ale i z pomeranče se skořicí. Originální menu sází na kvalitní ingredience a v době oběda za něj dáte pohých 39 eur.
V otevřené kuchyni poeticky nazvané restaurace L’Innocence kralují šéfkuchaři Anne Legrand a Clio Modaffari. Zabookujete-li si své místo včas, můžete si užít dokonalého tuňáka, kterým nabídka samozřejmě nekončí. Oběd vychází na 44 eur.