Albertina se i přes absenci michelinského hodnocení dostala na seznamy top restaurací. Moderní restaurace má vlastní vinný sklípek, díky němuž si můžete objednat skleničku z 32 různých odrůd vín. Menu odráží šéfkuchařovu zálibu v mase a gourmet surovinách – i proto má Albertina vlastní nádrž s humry.
Hodnocení Bib Gourmand si pak vysloužila restaurace Fiorentina, která pod stropem z červených cihel servíruje moderní interpretace polských jídel z lokálních zdrojů. I samotná obsluha poskytne nezapomenutelný zážitek. Chcete-li vsadit na klasiku, místní specialitou je Fiorentina steak.
Už sofistikovaný název prozrazuje, že restaurace Bottiglieria 1881 si nejspíš zasloužila michelinskou hvězdu. Privátní atmosféru umocňuje zázemí ve století starém sklípku, ale jestli toužíte po větší akci, řekněte si o stůl u otevřené kuchyně. Kreativní moderní jídla se v Bottiglieria 1881 mísí s nordickými vlivy.