Mulry oddaně využívá ty nejčerstvější lokální suroviny, které poslouží jako základ pro její kulinářské kreace, jež budou přirozeně využívat ostrovní dary moře v podobě tuňáků, krevet a čerstvých ryb stejně jako rozmanitých bylinek a druhů koření. Šéfkuchařka se už na Seychelách ponořila do své mise – tráví čas poznáváním lokální produkce a setkáváním s místními obyvateli všech generací, aby si osvojila, co to znamená, být rodákem ze Seychel. Mulry totiž zapáleně cílí na to, aby se místní chutě autenticky promítly do její kuchyně.
Mulry staví svou vizi také na konceptu otevřené a edukativní kuchyně pro její zaměstnance, aby u nich vzbudila vášeň pro lokální produkci a nekonečnou rozmanitost chutí. “Je mi ctí být součástí rodiny Waldorf Astoria Seychelles Platte Island. Jsem nadšená z možnosti přinášet výjimečné kulinářské zážitky, které představují to nejlepší z místních surovin a zároveň vyzdvihují kreolskou kuchyni. Seychely jsou naprosto jedinečným prostředím, které udržuje svou specifickou biologickou rozmanitost, a my se budeme snažit používat co nejvíce produktů vypěstovaných na tomto místě. Společně s mým týmem a ve spolupráci s místními obyvateli a s ohledem na kulturu ostrova se budeme snažit překonávat očekávání našich hostů a vytvářet nezapomenutelné kulinářské zážitky,” popsala své záměry Jane-Therese Mulry, šéfkuchařka hotelu Waldorf Astoria Seychelles Platte Island.
Waldorf Astoria Seychelles Platte Island nabídne svým hostům celkem šest unikátních gourmet spotů. Moulin přinese ultimátní kulinářský zážitek “Soil to Soul”, Maison des Epices pak přinese kreativní fúzi kreolské a latinskoamerické kuchyně a La Perle vás vezme na gastronomickou cestu po Středomoří. Lehké snacky a drinky budou k dispozici na Peacock Terrace nebo v pool baru Torti. Lalin se pak stane ideálním místem pro noční koktejly.
Mulryina cesta kulinářským světem začala v roce 1997, kdy měla tu čest pracovat po boku legendárního šéfkuchaře Marca Pierra Whitea. Její kulinářské umění nadále vzkvétalo v restauracích, jako je Quo Vardis, The Mirabelle, nebo Titanic. Později působila i jako Marcova první šéfkuchařka v MPW Canary Wharf. V roce 2011 se pak stala šéfkuchařkou v hotelu Qualia Great Barrier Reef, Relais & Châteaux, dále v roce 2015 šéfkuchařkou skupiny Katazyna Group v Austrálii a v roce 2016 působila ve stejné funkci v hotelu The Saxon Hotel, Villas & Spa v Johannesburgu. V roce 2020 se Mulry vrhla do přelomového počinu, když založila Plantfood Cooperative, inovativní společnost vyrábějící potraviny rostlinného původu, které staví na udržitelnosti a well-being.