Falserovy koncepty pro restaurace ClubHouse a BeachHouse odrážejí vizi resortu prostřednictvím inovativních menu, která kombinují přírodní a lokální suroviny s hravostí a sofistikovaným přístupem, jen se odráží na chutích i platingu. Pod Falserovým kulinářským vedením přináší restaurace ClubHouse italský fine dining v symfonii s mezinárodními koncepty v dechberoucí scenérii tureckého pobřeží. Restaurace BeachHouse pak zve hosty na intimní gastronomické dobrodružství na pláži, kde se můžete oddat čerstým plodům moře a lokálním receptům. Přestože šéfkuchař Falser provozuje několik restaurací po celém světě, do Bijalu bude jezdit každý měsíc.
Falser vyrostl na farmě v Jižním Tyrolsku a jeho kulinářská filozofie je hluboce zakořeněna v přírodě a v zásadě, že místní a přírodní suroviny jsou pro vytvoření smysluplné kuchyně zásadní. Díky svému mistrovskému přístupu k tradici dosáhl Falser hned během prvního roku svého působení v Johanesstube michelinské hvězdy.
Foto: Archiv Bijal se svolením