Exkluzivní shopping v Beverly Hills: Co přináší Zlatý trojúhelník?

Golden Triangle v Los Angeles, Beverly Hills láká na exkluzivní oblast a proslulou nákupní čtvrť, kterou ohraničuje Santa Monica Boulevard, Wilshire Boulevard a Canon Drive. V jeho srdci leží slavná Rodeo Drive, hot shopping ulice, kterou milují místní, ale i turisti a celebrity.

Beverly Hills je proslulé po celém světě jako jedno z nejlepších míst k high-endovému nakupování. Rodeo Drive je na stejné úrovni jako Fifth Avenue v New Yorku, Ginza v Tokiu nebo Bond Street v Londýně. Najdete tu více než 100 butiků módních značek ve stylové atmosféře ulice lemované palmami.

Walk of Style

Beverly Hills a Golden Triangle je zhmotněnou definicí high-endového životního stylu. Zatímco Hollywood má svůj Walk of Fame, Beverly Hills zase přináší Walk of Style, kde najdete podobně uctěné největší ikony módního průmyslu, jako je Giorgio Armani, Tom Ford, Gianni a Donatella Versace a mnoho dalších.

Beverly Hills přitahuje přirozeně i filmaře. Stojí zde totiž mimo jiné i legendární hotel Beverly Wilshire, který byl postaven v roce 1928. Kromě toho, že se jedná o jeden z nejstarších a nejluxusnějších hotelů v Beverly Hills, je také místem, kde se natáčely slavné záběry z ikonického filmu s Julií Roberts a Richardem Gerem. Proto je mnohým známý spíše jako Pretty Woman Hotel. Svého času sloužil i takovým osobnostem, jako byl Elvis Presley nebo John Lennon.

Pánská záležitost

Na slavné Rodeo Drive také najdete House of Bijan, jeden z nejexkluzivnějších pánských butiků, kam se dostanete pouze na objednání. Navrhuje ty nejexkluzivnější pánské kousky oblečení, parfémy, nebo šperky na světě. Poskytuje služby královským rodinám, celebritám, profesionálním sportovcům a dokonce i hrdě sloužil některým bývalým americkým prezidentům.

A kdy je nejlepší doba na návštěvu Beverly Hills? Unikátní zážitky tu na každého čekají v magické době Vánoc, kdy je pohled na kouzelně osvětlené ulice a stromy doslova ohromující. Zlatý trojúhelník v Los Angeles však září všemi směry po celý rok a nikdy není pozdě vyrazit za ultimátním nákupním zážitkem do jednoho z nejexkluzivnějších míst na světě.

Foto: Unsplash, Pixabay

Mohlo by vás zajímat

LeisureHorský resort Rokytnice nad Jizerou láká na nový level alpského lyžování 

Zasněžené vrcholy, spousta sněhu a dobrodružství na horách, to vše nabízí Horský Resort Rokytnice nad Jizerou nacházející se v malebném prostředí Krkonoš. Skiareál Horní Domky, jenž je součástí resortu, je ideálním místem pro milovníky zimních sportů. S celou řadou sjezdovek různých obtížností a moderními lanovkami zde najdete zábavu pro všechny úrovně lyžařů a snowboardistů. Ať už jste začátečník, nebo zkušený lyžař, Rokytnice vám poskytne perfektní podmínky pro relaxaci i adrenalinové dobrodružství na svazích.

LeisureFalklandy lákají na 700 ostrovů a milion tučňáků

Dáváte přednost takovým destinacím, jako je Nový Zéland, Irsko nebo Island? Tak si přidejte na váš bucket list ještě Falklandy. Ohromující scenerie, kterými bylo toto souostroví obdarováno, láká všechny milovníky nedotčené divoké přírody.