4 nejlepší pláže světa s vibrujícím nočním životem

Plážový život je synonymem bezstarostnosti. Pro ty, kteří mají rádi zábavu, skvělou hudbou, koktejly a špičkovou kuchyni, přinášíme tipy na neokoukané plážové destinace s vibrujícím životem. Zapomeňte pro jednou na Ibizu a Thajsko a vydejte se do těchto exkluzivních lokalit.
Mykonos jako Ibiza Řecka

Mykonos je vyhlášená řecká letní destinace a nejznámější ostrov v Egejském moři. Nádherná příroda, starobylá města, větrné mlýny z 16. století i úžasné moře a pláže lákají turisty z celého světa. Ne každý má ale tento ostrov spojený s živým nočním životem. Věděli jste, že Mykonos bývá nazýván řeckou Ibizou? Mezi nejlepší pláže s vyhlášenými kluby patří Paradise Beach, kde stojí za návštěvu Tropicana Beach Club nebo Paradise Club. Kluby VOID a Skandinavian hostí DJs z celého světa a Buddha Bar v zátoce Ornos nabízí kromě skvělé hudby také delikátní jídlo a poctivé koktejly.

Zaleťte si s hollywoodskými hvězdami do Cabo San Lucas

Na našem seznamu těch nejlepších party pláží rozhodně nesmí chybět slavná lokalita Cabo San Lucas, kterou si oblíbily především hollywoodské celebrity. Cabo, jak je tomuto okouzlujícímu místu zkráceně říkáno, leží na samém cípu poloostrova Baja a je vyhlášené pro své krásné pláže a aktivní noční život. Playa El Medano je plná rušných barů, kde si můžete pochutnat nejen na výtečných drincích, ale také na čerstvých plodech moře. Navštivte SUR Beach House, Sand Bar nebo Mango Deck.

Neopakovatelná atmosféra Miami Beach

Miami Beach na Floridě lemovaná palmami je zárukou zábavy skutečně pro každého. Najdete tu několik pláží, z nichž má každá svůj jedinečný charakter. Zamiřte na South Beach s nádherným bílým pískem a ohromujícími kluby ve stylu Art Deco. Místní retro atmosféra je natolik jedinečná, že vám zážitek z tohoto místa utkví navždy v paměti. Vydejte se spolu s modelkami a celebritami na šampaňské do Nikki Beach Baru, který je vyveden v pastelových barvách a pro nezapomenutelné zážitky navštivte vyhlášenou SLS Pool Party v exkluzivním prostředí u bazénu.

Slavná dvojka Ria de Janeira

Rio de Janeiro je domovem rovnou dvou nejlepších party pláží na světě – Copacabana a Ipanema. Díky nim si tato destinace vybudovala pověst top přímořského party města na světě. Užijte si rytmy samby v různých místních klubech s typickým koktejlem caipirinha. Vyrazte do uvolněného a sofistikovaného baru Astor, který nabízí úchvatný výhled na Ipanamu a podává jeden z nejlepších gin-toniců v celém Riu.

Foto: Pixabay, Unsplash

Mohlo by vás zajímat

Hot ListsNejvyšší hora, nejnovější středisko i nejzasněženější oblast: Top místa, kde lyžovat v Evropě

Preference lyžařských středisek se u každého nadšeného lyžaře liší. Jedni touží po extrémních sjezdovkách, jiní ocení dokonalé výhledy. Někdo dává přednost bližší časové vzdálenosti a dobré dostupnosti z našich končin, jiný si raději zajede o pár kilometrů dál. A to jen proto, aby si nenechal ujít pohádku vyprávějící příběh o dokonalém zimním turismu. O tom, že se Evropská lyžařská centra řadí ke světovým špičkám netřeba debatovat. Naše redakce pro vás vybrala tři, která se pyšní hned několika nej.

Hot ListsKráska se špatnou pověstí: 7x Kolumbie

Když přijde řeč na Kolumbii, zřejmě vám jako první asociace vyvstanou narcos, Pablo Escobar a s nimi spojená dramatická 80. léta, která zanechala v duši této země hluboké jizvy. Jenže Kolumbie je především místem, kde Andy zapouštějí kořeny do jihoamerického kontinentu, kde Tichý oceán objímá Karibské moře a kde ochutnáte dost možná nejlepší kávu na světě. Vítejte v zemi, kde se vize magického realismu místního rodáka Gabriela Garcíi Márqueze stávají skutečností.

Hot ListsTop 5 věcí, které dělat v Andalusii

Andalusie nabízí nezapomenutelné zážitky na každém kroku. Od majestátní Alhambry v Granadě přes vášnivé flamenco v sevillské čtvrti Triana až po adrenalinovou stezku Caminito del Rey, objevte 5 must-do věcí v jižním Španělsku a přidejte je do svého itineráře.