Oslavte Nový rok na pláži v těchto vyhlášených exotických destinacích

Odhoďte pro jednou zimní čepice a zažijte vzrušující konec roku na některé z top exotických pláží. Teplé písky lákají na silvestrovské oslavy stále více lidí. Které tři destinace patří mezi světově nejoblíbenější?
Radostné ohňostroje na Madeiře

Okouzlující ostrov Madeira, která bývá přezdíván jako „Havaj Evropy“, je pro mnohé nejoblíbenější místo pro oslavy Silvestra. Tato ohromující destinace získala svůj věhlas díky pulzující přehlídce různých chutí, nespočtu nádherných květin, dechberoucí krajině, autentickým trhům a lahodným místním vínům. Vánoce i Silvestr se tu slaví s velkým nadšením a prosinec se zde každoročně proměňuje v jeden velký radostný festival. Právě tady můžete zažít ty nejlepší silvestrovské ohňostroje na světě a není divu, že Madeira dokáže uspokojit i ty nejnáročnější milovníky oslav konce roku.

Magická full moon party v Thajsku

Dokonalou destinací pro oslavu Nového roku jsou také snové ostrovy v Thajsku. Místní se umí pořádně bavit a konec roku tu můžete oslavit opravdu pompézně. Nejproslulejším místem ze všech je ostrov Koh Phangan. Večírky na plážích si tu sice můžete užívat po celý rok, ale ty nejlepší se konají právě na Silvestra. Pokud vyrazíte oslavovat Nový rok na Koh Phangan, budete svědky té nejznámější silvestrovské full moon party na světě. Vydejte se na Sunrise Beach v Haad Rin, kde se začíná hned po setmění a zábava tady trvá ještě dlouho po východu slunce.

High-endové plážové kluby v Kapském městě

Za dokonalými silvestrovskými zážitky můžete vyrazit i na samý jih afrického kontinentu. Kapské město je úchvatný metropolitní spot, kde se příchod Nového roku slaví ve vyhlášených barech a klubech nabízejících nezapomenutelné výhledy na Stolovou horu. Nedílnou součástí je vynikající jídlo, živá hudba a tanec. Ikonická silvestrovská noc vás čeká na oblíbené Clifton 4th Beach v nádherné zátoce luxusní čtvrti Clifton. Místní si na ní s oblibou užívají piknik a poté vyráží do některého z vyhlášených plážových klubů. Udělejte to také! Co byste řekli na soukromou pláž s výhledem na ostrov Robben? Takový konec roku zažijete možná jen jednou v životě.

Foto: Pixabay

Mohlo by vás zajímat

AdventureExotické Thajsko: Který ostrov je ten nejlepší pro vás?

Působivé Thajsko je jedna z nejoblíbenějších exotických turistických destinací na světě. Patří k němu několik ostrovů, které na první pohled vypadají stejně. Přesto však každý z nich nabízí trošku něco jiného. Pohlednicovou krásu najdete na každém z nich, ale který je ušitý na míru právě pro vás?

AdventureMount Everest: Do base campu se zvládnete vydat i vy

Pro návštěvu nejvyššího pohoří světa není nutné být profesionálním sportovcem. Takový trek do základního tábora u Mount Everestu v Nepálu zvládne každý, kdo má dobrou fyzickou kondici, bez předchozích horolezeckých zkušeností. A také vůli.

AdventureDokonalý refresh: Biotop pod horou Mont Blanc

Každý milovník Alp zná vyhlášené zimní letovisko Chamonix. Málokdo ale tuší, že jen několik kilometrů na západ odsud se nachází jedinečné místo, které ohromuje naopak v létě. Můžete se tu koupat v křišťálově čisté vodě a zažívat ty nejkrásnější výhledy na majestátní pohoří.